Nosaltres

Sobre nosaltres

A DEI col·laborem amb els nostres clients participant en tot el cicle de vida dels seus productes, des del Disseny conceptual participant d’una idea, fins a la industrialització i la seva producció en el producte.

 

Professionals amb més de 20 anys d'experiencia en el disseny i fabricació de maquinària ens avalen.

Generar serveis d'alt valor afegit, oferint als nostres clients, un nivell superior de EFECTIVITAT, TECNOLOGIA, DISSENY I QUALITAT.

Ser reconeguts com una empresa líder i competitiva en el mercat de serveis d'enginyeria.

Escoltar, cercar continuament la innovació, servei i atenció al client i treball en equip.

Missió, Visió i Valors.

Un equip d'enginyers especialistes en diferents camps estudiarà les seves necessitats aportant les millors solucions per a les seves demandes.

Enginyers

Els nostres tècnics l'ajudaran a realitzar les tasques encomanades com si fossin de la seva organització.

Tècnics

El nostre equip

A DEI, la nostra filosofia es basa en la innovació contínua i la millora constant. Ens esforcem per mantenir-nos al capdavant de les tendències tecnològiques i adoptar les millors pràctiques del sector. Cada projecte que emprenem reflecteix el nostre compromís amb la qualitat i la satisfacció del client.

Per a més informació sobre els nostres serveis o per discutir les seves necessitats d'enginyeria, no dubti en contactar amb DEI. Estem aquí per ajudar-lo a assolir els seus objectius amb solucions enginyoses i eficaces.

Compromís amb la Qualitat i la Innovació